Maukie - the virtual cat

mandag 28. desember 2009

Smykkepunger

Jeg sydde 6 smykkepunger for å selge på julemessa, glemte å ta bilde av 2 av dem (som forøvrig var di fineste - sorte og brune...).
 Fikk solgt 4 av dem.





4 kommentarer:

  1. Du spurte om juletrematta mi - du står forresten med "usynlig" mailadresse så det er ikek så greit å svare. Det var en materialpakke fra panduro for noen år siden, mønsterdesigner Tilda.

    SvarSlett
  2. Åja, det er ikke med viten og vilje at mailadressa ikke kommer fram, aner ikke hva eller hvordan det skjer... Men takk, skal prøve å få tak i ei sånn mønster, jeg har nemlig så lyst å sy noe rundt nå, enten duk, juletrematte eller noe annet rundt ;-) Men det er faktisk ikke så lett å få tak i sånne mønster. Godt nytt år forresten :-)

    SvarSlett
  3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:D Du spør etter hva slags "reisesymaskin" jeg har kjøpt, og det er en Janome JR1012. Jeg har en MC6600 fra før og det som var det fine for meg er at jeg kunne bruke "føttene" om hverandre, og dermed er mye gjort da jeg skal ha med symaskinen bort. Er totalt avhengig av inchfoten, og det skal sies at den er bare helt herlig på Janomemaskiene. Har tilgode å se noen som ligner. JR1012 er ei grei maskin til en grei pris, syr stille og pent, så jeg angrer ikke, men det er ikke mange sømmer å velge i, men da har jeg jo den andre. Lykke til i valget av ny symaskin:D

    SvarSlett
  4. Takk for info :-) Får se hva det blir til :-)

    SvarSlett